Kaş Deprem - Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının
Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının from foto.haberler.com
Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Kaş, 4.5'le sallandı saat 12.08'de merkez üssü antalya'nın kaş ilçesine bağlı kalkan beldesi olan orta şiddette deprem meydana geldi . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kekova Tekne Turu
Kekova Tekne Turu from aysegultatilde.com
Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş, 4.5'le sallandı saat 12.08'de merkez üssü antalya'nın kaş ilçesine bağlı kalkan beldesi olan orta şiddette deprem meydana geldi . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının
Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının from foto.haberler.com
Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Kaş, 4.5'le sallandı saat 12.08'de merkez üssü antalya'nın kaş ilçesine bağlı kalkan beldesi olan orta şiddette deprem meydana geldi . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı .

Kaş Deprem - Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.